Bli med på å fotografere Jar - frist 19. mai

Bli med på å fotografere Jar - frist 19. mai

Publisert av Ane Broch Graver den 02.04.17. Oppdatert 24.04.17.
I 2024 er Jar Vel 100 år. Vi inviterer alle som bor på Jar til å være med på dette unike fotoprosjektet, som går over 10 år. I 2024 blir det en fotoutstilling og forhåpentligvis en bok med bildene som er tatt. Hvert år kårer vi en vinner, i år er premien et gavekort på kr 4000,-!

Fotokonkurranse:
Du kan bruke kameraet du har eller en mobiltelefon, og ta bilder av alt du ser og opplever! Av mennesker og dyr, barn og voksne, blomster og trær, himmel og vann, veier og stier, årstider, små detaljer på hus, garasjer og dokkestuer, hager og skog, tjernet og elva, mennesker i lek, arbeid, løpende til bussen, under trening, sovende i en solstol, snømåking og raking, i kirken, i ishallen, hos frisøren, på skolen, i barnehagen… - ja hva som helst – bare det skjer på Jar. Hvert år vil vi kåre ÅRETS BILDE. Til slutt kan vi følge utviklingen og det som har skjedd med - og i vårt område i løpet av disse ti årene. Juryen består av dyktige og anerkjente fotografer.

FRIST FOR INNSENDELSE AV BILDER 2017: Fredag 19. mai kl 23:00

Hvorfor?
Jar Vels styre vil gjøre dette som en forberedelse til Jar Vels 100 års jubileum, som vi allerede gleder oss til! Vi vil at dette skal være et unikt, samlende og engasjerende prosjekt for alle beboere på Jar – i alle aldre. Dette er det andre året fotokonkurransen finner sted.

Hva gjør jeg?
- Ta mange bilder, fine, morsomme, triste, rare, vakre eller sterke!
- Velg ut de tre bildene du er aller mest fornøyd med, og send dem inn. (Det er ikke lov å sende inn flere enn tre bilder).
- Send inn bildene dine på e-post til web [alfakrøll] jarvel [punktum] no. Merk e-posten med «Fotokonkurranse», og skriv fotografens navn, adresse og telefonnummer.
- Upassende bilder blir ikke vurdert.
- Lag en tittel til bildet ditt! Fint å kalle det noe: - )
- Husk å skrive dato og sted (gatenavn) der bildet er tatt.
- Hvis du tar bilder av mennesker, er det viktig at de som er på bildet har gitt deg lov til å sende det inn.