Fotokonkurransen endres til Bilder fra før og nå.

Fotokonkurransen endres til Bilder fra før og nå.

Publisert av Åsmund Arnesen den 20.03.18. Oppdatert 22.03.18.

Bilder fra før og nå
Som en forberedelse til Jar Vels 100 års jubileum, oppfordrer vi alle som bor på Jar til å sende inn bilder fra området vårt.

I 2024 blir det en fotoutstilling og forhåpentligvis en bok med bildene og beste bidrag vil bli kåret og belønnet på 100-årsfeiringen.              


Du kan bruke kameraet du har eller en mobiltelefon, og ta bilder av alt du ser og opplever! Av mennesker og dyr, barn og voksne, blomster og trær, himmel og vann, veier og stier, årstider, små detaljer på hus, garasjer og dukkestuer, hager og skog, tjernet og elven, mennesker i lek, arbeid, løpende til bussen, under trening, sovende i en solstol, snømåking og raking, i kirken, i ishallen, hos frisøren, på skolen, i barnehagen… - ja hva som helst – bare det skjer på Jar.


                   I tillegg ønsker vi gjerne at dere
sender inn gamle fotografier og annet materiell som kan bidra til å dokumentere velområdets utvikling gjennom100 år. Ta en titt i gamle album og del dem med oss!


Bilder fra før og nå-kampanjen”- ønsker vi skal være et unikt, samlende og engasjerende prosjekt for alle beboere på Jar – i alle aldre.


Send inn bildene dine på e-post til web@jarvel.no,

eller legg det i postkassen til en av vellets styremedlemmer.