Julegrantenning første søndag i advent 2016

Julegrantenning første søndag i advent 2016

Publisert av Ane Broch Graver den 08.03.17.
Første søndag i advent ble tradisjon tro julegranen på Jar tent på behørig vis. Mange Jar-beboere hadde også denne gangen tatt turen til Minnestøtten. Foreldre, barn og besteforeldre stimlet sammen tett i tett på plassen omring julegranen og lyttet nysgjerrig til sokneprest Berboms fine ord. Folk lot seg også trollbinde av solistens vakre stemme. Den talentfulle solisten heter Ellinor Dahle Langlo og er oppvokst på Jar. For tiden er hun elev på Ringstabekk ungdomsskole.
            Når alle stemte i med de gode, gamle julesangene fikk vi en høytidsstemt start på adventstiden og en fin forsmak på julen som var i vente.            

Etter en hyggelig og stemningsfull gang rundt juletreet, dukket det plutselig opp noen søte nissejenter, til stor glede for de yngste fremmøtte.  De avsluttet arrangementet med å dele ut godteposer til alle barna.
            Vi håper alle de fremmøtte koste seg og ble fylt med en god gammeldags julestemning.
            Julegranen dette året ble hugget i Lommedalen og var veldig stort. Takket være hjelp fra frivillige velmedlemmer, velets styre og en stor kran ble treet reist og sto stødig hele julen 2016!  

En stor takk til alle fremmøtte og til alle dere som hjalp og bidro til at julegrantenningen ble så vellykket!  

Vi sees til neste år!