Status innsamling av hageavfall

Publisert av Anders Kleve Svela den 28.05.21. Oppdatert 28.03.22.

 

Hei,

Dette er en mail som går ut til de vellene der vi foreløpig ikke er ferdige med hageavfallinnsamlingen.

Som nevnt i tidligere mail, som dere for ordens skyld ser kopiert inn nedenfor, så gjorde de innskjerpede innreiserestriksjonene, som  kom i april, at det ikke var mulig å få inn de av våre ansatte eller ekstramannskaper, som var i Polen.

Så vi har fortsatt bare ca. 60 % av vanlig arbeidsstyrke på jobb.

Men vi står fortsatt på og vil samle inn alt hageavfall som er satt ut i de veiene vi ikke allerede  har kjørt.

Vi har etter 17. mai fortsatt med to komprimatorbil-team hver dag, utenom søndager, som bare har arbeidet med hageavfallinnsamlingene.

Hvert team kjører i ett eller to vel hver dag, og så kjører de i ett eller to andre vel neste dag, slik at folk i de enkelte vellene skal se at det minker litt her og der og på den måten kanskje forstå at det snart er «deres tur».

 

Vi håper dere forstår at Renova også har mange andre oppdrag, med borettslag, sameier og andre kunder, som også er booket inn for flere måneder siden. Vi er nødt til å håndtere også disse oppdragene, så to komprimatorbilteam må kjøre med den typen oppdrag hver dag.

 

Med to team på hageavfall henter vi ca. 30 tonn pr. dag. Jeg er usikker på hvor mye som er igjen, men jeg vil tro at vi i løpet av ca. 10 dager skal være ferdige med det meste.

 

Jeg sender mail til en i styret, når vi er ferdige med hvert enkelt vel, så dere skal vite når alt er hentet.

 

Jeg får jo en del henvendelser vedr. dette hageavfallet, men det er så travle dager at jeg dessverre ikke har mulighet til å svare på alt. Derfor sender jeg nå denne felles informasjonsmailen, så dere er orientert.